Over ons

Ons enthousiaste green team staat te popelen om jouw tuin groener te maken en je deskundig tuinadvies te geven. Royal Hedge is een merk van Boomkwekerij E. De Jong; een gespecialiseerde boomkwekerij gevestigd in Dongen. Bij ons vind je de meest uiteenlopende soorten (vorm)bomen, hagen, vaste planten, tuinaccessoires en alles om jouw tuin te laten groeien en bloeien!

Make the world a greener place: one plant at a time

Royal Hedge is opgericht in 2015 door Janny en Erwin, met maar één doel in gedachten: de wereld een stukje groener maken! Alle bomen en planten worden in eigen beheer gekweekt, geteeld en gerooid. Hierdoor kunnen we voor al onze producten de allerbeste kwaliteit garanderen en bieden we een ruim assortiment kwaliteitsplanten. Onze planten zijn niet alleen mooi, maar ze doen ook wat voor je. Zo zuiveren ze de lucht, stimuleren ze je mentale en fysieke gezondheid en zorgen ze voor meer biodiversiteit in je tuin. Redenen genoeg dus om ook jouw eigen tuin te upgraden voor een dagelijkse dosis groen in je leven.

Royal Hedge Team

Ontmoet het team

Met een team van 30 enthousiaste medewerkers is Royal Hedge uitgegroeid tot een gevestigde naam binnen de tuinbranche. Elke dag worden onze bomen en planten met liefde en aandacht verzorgd op onze kwekerij van ruim 40 hectare groot. En dat zie je terug in het resultaat. Ons ‘green team’ vertelt je graag meer over de bijzondere eigenschappen van onze bomen en planten. Ook voor persoonlijk advies staan we graag voor je klaar!

We beleaf in you!

De beste ambassadeurs voor onze planten zijn onze klanten, want als je eenmaal een plant van onze kwekerij hebt gekocht, ben je verkocht. Wil jij net als ons de wereld een stukje groener maken? Kom dan gezellig langs in onze kwekerij en kies jouw favorieten! Zo maken we samen de wereld steeds een beetje groener, one plant at a time.

Tot gauw!

 

Team Royal Hedge