truck Binnen 5 dagen thuisbezorgd
leaf Keuze uit ruim 2078 bomen en planten
Filters

Container

Bloemkleur

Blad

Bloeitijd

Bloeiwijze

Bodemvochtigheid

Groeisnelheid

Grondsoort

Herfstkleur

Kroon

Lichtbehoefte

Sierwaarde

Stambast

Standplaats

Toepassing

Verzorging

Vorm

Vrucht

Wind

Winterhardheid

Resultaat 1–12 van de 67 resultaten wordt getoond

Kant-en-klaar hagen

Op onze kwekerij kweken we bladhoudende en bladverliezende hagen ook diverse soorten kant-en-klaarhagen. Deze hagen worden in speciale plantzakken gekweekt. Het zijn hagen van 50 centimeter of 1 meter breed. De hoogte varieert tussen 1,20 en 2 meter. Deze ‘royal hedges’ zijn super makkelijk te planten in jouw tuin, dus laat je verrassen in onze kwekerij of bestel online.

Mooie kant-en-klaarhagen voor iedere tuinstijl

Een kant-en-klaarhaag past in vrijwel iedere tuin. Voorbeelden van een kant-en-klare haag zijn: de klimop, beukenhaag en haagbeuk. Ook heb je de olijfwilghaag die uitstekend als groenblijvende kant en klaar haag geplaatst kan worden. Je kunt ook de kant-en-klare klimop-, beuken- of vuurdoornhaag kopen, die als een groene schutting geplaatst kunnen worden in je tuin. Wil je een kant-en-klaarhaag van 1 meter hoog met bloemen, dan kan deze besteld worden in onze kwekerij.

hagen kant en klaar

Voordelen van een kant-en-klaarhaag

Onze kant-en-klaarhagen zien er niet alleen heel mooi uit, ze hebben nog meer interessante voordelen. Wij zetten ze hier even voor je op een rijtje:

  • Heel eenvoudig te planten in jouw tuin
  • Het is een natuurlijk afscheiding voor jouw tuin of erf
  • Je haag heeft direct de juiste hoogte
  • Je hebt direct een volwassen plant en hoeft niet te wachten tot ze volledig zijn dichtgegroeid.
  • Veel extra privacy
  • Je kunt ze het hele jaar door plaatsen

Waar moet je rekening mee houden bij kant-en-klare hagen?

Een kant-en-klaarhaag heeft logischerwijs een hogere aanschafprijs dan een losse hegplant. Dit komt doordat de heg het groeiproces al doorlopen heeft en direct als volwaardige haag geplaatst wordt. Daarnaast is het gewicht ook iets om rekening mee te houden. Kleine losse haagplanten en een groene, lage kant-en-klaarhaag zijn namelijk lichter dan een volgroeide haag die in zijn geheel in de grond geplaatst moet worden. Grote haagelementen kunnen tot wel 100 kilo wegen, dus het is aan te raden om deze klus met twee personen uit te voeren. Wil je dus een volgroeide haag kopen, houd hier dan rekening mee.

Hedera haag kant-en-klaar

Een van de populairste kant-en-klare hagen is de hedera kant-en-klaarhaag, ook wel aangeduid als ‘hedera kant en klaar haag’ of ‘kant en klaar haag hedera’. Lage kant en klare Hederahagen zijn ideaal voor mensen die direct een volle plant in hun tuin willen, zonder dat ze hoeven te wachten op het natuurlijke groeiproces van de plant. Deze planten staan bekend om hun robuuste en groenblijvende karakter. Dit maakt de Hedera de perfecte kant-en-klare groene schutting. Wil je deze plant in jouw tuin? Je bestelt de kant en klaar hedera haag in 180x180cm en 150x150cm. Wil je hem lager of groter, dan kun je de haag zelf bijsnoeien naar de juiste afmetingen.

Hoge kant-en-klare klimop- of vuurdoornhaag kopen

Wil je een hoge kant en klaar haag van 200 cm kopen, dan is de klimop of vuurdoornhaag iets voor jou. Deze haagsoorten kunnen heel hoog groeien en als je ze jaarlijks snoeit, kunnen ze prachtige vormen krijgen. Een kant en klaar haag is niet zo goedkoop als losse haagelementen, maar daar staat wel tegenover dat je direct van de voordelen van een volgroeide haag profiteert. Andere kant en klare hagen die je bij ons kunt kopen zijn: de laurierhaag, rode beukenhaag, haagbeuk en de groenblijvende taxushaag. Groene hagen die kant en klaar zijn, kun je dezelfde dag plaatsen. Dus waar wacht je nog op? Kom ze bekijken in onze kwekerij en voeg ook groen toe aan je tuin!

× WhatsApp Available from 08:30 to 17:30 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday