truck Binnen 5 dagen thuisbezorgd
leaf Keuze uit ruim 2078 bomen en planten
Filters

Container

Bloemkleur

Blad

Bloeitijd

Bloeiwijze

Bodemvochtigheid

Groeisnelheid

Grondsoort

Herfstkleur

Kroon

Lichtbehoefte

Sierwaarde

Stambast

Standplaats

Toepassing

Verzorging

Vorm

Vrucht

Winterhardheid

Resultaat 1–12 van de 55 resultaten wordt getoond

Bladverliezende hagen

Op onze kwekerij hebben wij verschillende bladverliezende hagen staan. Deze bladverliezende haag is een pracht om te zien in het voorjaar. Deze haagsoort verliest echter wel zijn blad in de winter, waardoor je minder privacy hebt in je tuin. De rest van het jaar heb je geen inkijk in je tuin, want dan vormt de bladverliezende haag een volle afscherming voor jouw tuin.

Bladverliezende haag plaatsen

Wil je een haag plaatsen die in het najaar zijn blad verliest? Dan zijn de bladverliezende haagbeuk, veldesdoorn en liguster iets voor jou. Deze hagen verkleuren in het najaar en verliezen hun blad. De haagbeuk en veldesdoorn zijn bladverliezend vanaf de herfst en winter, maar de liguster is een bijzondere plant wat betreft bladverlies. Hij houdt zijn bladeren namelijk heel lang vast, tot aan het einde van de winter. Pas dan verliest hij zijn blad maar op dat moment komen er ook meteen nieuwe blaadjes voor de oudere bladeren in de plaats. Hierdoor is de liguster zowel bladverliezend als tegelijkertijd wintergroen.

carpinus betulus bladverliezende hagen

Bezoek onze kwekerij en vind jouw favoriet!

Ook in bladverliezende hagen hebben we veel keuze. We nodigen je daarom graag uit in onze kwekerij om alle hagen en haagplanten in het echt te komen bekijken. Wil je aanvullend advies over jouw plantkeuze, dan staan we graag voor je klaar.

Royal Hedge Team