truck Binnen 5 dagen thuisbezorgd
leaf Keuze uit ruim 1422 bomen en planten
Filters

Stamomtrek

Hoogte

Container

Bloemkleur

Blad

Bloem

Bloeitijd

Bloeiwijze

Bodemvochtigheid

Groeisnelheid

Grondsoort

Herfstkleur

Kroon

Lichtbehoefte

Sierwaarde

Stambast

Standplaats

Toepassing

Verzorging

Vorm

Vrucht

Wind

Winterhardheid

Resultaat 1–12 van de 232 resultaten wordt getoond

Solitairbomen

Solitair bomen zijn bomen die vaak twee of meerdere takken van onder aan de grond hebben. Wij noemen ze ook wel meerstammige bomen. De stammen van deze solitairen worden door de tijd heen opgeknipt. Op deze manier krijg je een hele karakteristieke solitair. Een solitairboom komt het beste tot  zijn recht als je hem als eenling op een mooie plaats uitplant. Verlicht hem nog eens en je hebt een geweldig plaatje in je tuin.

De solitair: een boom die karakter geeft aan jouw tuin

Solitaire bomen worden los van andere bomen geplant en geven direct karakter en sfeer aan jouw tuin. Hoe ouder de solitaire boom wordt, hoe fraaier de vertakkingen en vorm van de boom. Hierdoor is de solitairboom een kunstwerk op zich dat door de jaren heen steeds mooier wordt en met de seizoenen mee verandert.

solitair boom

De meerstammige solitair als robuuste blikvanger

Een bijzondere variant binnen de solitairbomen is de meerstammige solitair. Deze bomen hebben meerdere stammen die vanaf de grond oprijzen, wat een opvallende en soms bijna sculpturale uitstraling geeft. Meerstammige solitairen zijn ideaal voor het creëren van een focuspunt in jouw tuin en bieden een spectaculaire aanblik in elk seizoen.

Zet jouw solitaire boom in de schijnwerpers met mooie (grond)verlichting in jouw tuin

Een solitairboom komt extra tot zijn recht als deze letterlijk in de schijnwerpers wordt gezet. Kies daarom voor mooie sfeerverlichting in de tuin en grondspots waarmee je de boom van onderaf verlicht. Zo kun je overdag én ‘s avonds van jouw groene vriend genieten en wordt jouw solitairboom echt de blikvanger in je tuin!

solitaire boom in tuin als eye catcher