truck Binnen 5 dagen thuisbezorgd
leaf Keuze uit ruim 2078 bomen en planten
Filters

Stamomtrek

Container

Bloemkleur

Blad

Bloeitijd

Bloeiwijze

Bodemvochtigheid

Grondsoort

Herfstkleur

Kroon

Lichtbehoefte

Sierwaarde

Stambast

Toepassing

Verzorging

Vorm

Vrucht

Winterhardheid

Toont alle 3 resultaten

Dakbomen

Bestel jouw dakboom voordelig bij Royal Hedge! Op onze kwekerij vind je dakbomen voor de kleine én grote tuin, die je makkelijk in een prachtige dakvorm kunt geleiden. Hierdoor kun je een natuurlijk bladerdak voor jouw terras creëren. Dakbomen creëren ook sfeer en creëren schaduw in jouw tuin. Wil je dus graag een natuurlijke parasol? Kies dan voor onze dakbomen!

Parasolboom voor een natuurlijke schaduwplek in je tuin

Dakbomen worden ook wel parasolbomen genoemd, en ze zijn ideaal om bij een terras te plaatsen. Doordat een dakboom meestal groenblijvend is, zijn ze ideaal om schaduwrijke plekken mee te creëren en ze zorgen voor een natuurlijke afscheiding van jouw tuinterras. De dakbomen worden door ons geleid in een speciaal metalen hek, waardoor het letterlijk een parasol voor jouw terras vormt. In de kroon van de bomen is een frame gebonden en de takken van de boom zijn in dit frame geweven waardoor je een parasolvorm krijgt. Dit maakt deze dakbomen perfect zijn voor elk terras.

Strakke of natuurlijke dakvorm voor jouw tuin

Dakbomen zijn met name geschikt voor grotere tuinen, omdat ze best wel wat ruimte innemen in de tuin. Kies voor een meerstammige parasolboom met een breed uitwaaierend bladerdak, voor optimale schaduwvorming. De moeraseik, amberboom, moerbei en dakplataan zijn perfect geschikt als dakboom voor jouw terras. Afhankelijk van jouw smaak kun je kiezen voor een strak gesnoeide dakvorm of juist een natuurlijk bladerdak.

parasolboom

Onderhoud van dakbomen

Dakbomen zijn erg makkelijk te onderhouden. Je knipt de takken die de lucht in schieten jaarlijks helemaal terug tot op het frame. Optioneel kun je deze takken ook in het frame vlechten. Zo krijg je elk jaar een steeds voller bladerdak dat meer schaduw biedt.

boom onderhoud

Dakboom kopen voor een voordelige prijs

Wij kweken en rooien onze dakboom van zaadje tot bladerdak. Ben je op zoek naar de beste dakboom voor jouw tuin? Wij adviseren je graag! Wij bieden een dakboom (ofwel parasolboom) altijd voor een voordelige prijs aan en rooien deze pas op het moment van bestellen. Hierdoor krijgt jouw parasolboom tot en met het moment van verkoop de juiste bewatering en voeding, zodat jouw boom altijd in topconditie bij jou aankomt. Neem contact met ons op voor meer informatie over dakbomen.