truck Binnen 5 dagen thuisbezorgd
leaf Keuze uit ruim 1421 bomen en planten
Filters

Stamomtrek

Hoogte

Container

Bloemkleur

Blad

Bloem

Bloeitijd

Bloeiwijze

Bodemvochtigheid

Groeisnelheid

Grondsoort

Herfstkleur

Kroon

Lichtbehoefte

Sierwaarde

Stambast

Standplaats

Toepassing

Verzorging

Vorm

Vrucht

Wind

Winterhardheid

Resultaat 1–12 van de 96 resultaten wordt getoond

Bloesembomen

Houd je van een kleurrijke tuin en ben je gek op bloemen in het voorjaar? Dan is een bloesemboom echt iets voor jou. Deze bomen laten zich makkelijk combineren met bladplanten, borderplanten en wintergroene planten en struiken. Bij Royal Hedge vind je bloesembomen in alle soorten en maten. Je bestelt ze altijd vers van het land bij onze kwekerij!

Grote bloesemboom of klein bloesemboompje? Aan jou de keuze

De meeste bloesembomen worden gemiddeld tussen de 5 en 8 meter hoog. Een klein bloesemboompje is zeker net zo mooi als een grote bloesemboom, als deze maar goed in jouw tuinontwerp past. Kijk voor het kiezen van jouw boom naar hoeveel ruimte je hebt in jouw tuin, en hoe breed de kroon uitwaaiert. Ook de grondsoort is belangrijk, want dit heeft invloed op het groeiproces van jouw boom. Bij al onze bloesembomen staan de afmetingen vermeld, zodat je goed kunt controleren of deze in jouw tuin past. Wil je precies weten hoe hoog en breed jouw favoriet kan worden? Neem dan contact op met ons team voor persoonlijk advies.

bloesemboom

Roze en witte bloesembomen

Fruitbomen zoals kersenbomen staan bekend om hun zachtroze tot hardroze bloesems. De prunus is favoriet bij velen, vanwege zijn elegante hangende bloemtrossen. Dit maakt deze boom spectaculair als solitaire boom , maar zeker ook wanneer deze met soortgenoten in een rij wordt geplaatst. Deze heeft zowel witte als roze bloesems. Ook de magnoliaboom staat bekend om zijn prachtige witte bloesem.

bloesemboom close up

Bekroon jouw tuin met een sierlijke bloesemboom

Een bloesemboom voegt warmte toe aan je tuin en in het voorjaar is het echt een eyecatcher. Wil je jouw tuin dus dat beetje extra geven? Dan is een bloesemboom zeker een prachtige aanvulling voor jouw tuin! Bestel jouw favoriet direct in onze webshop of bel ons via +31 (0)162- 320 177.

bloesembomen roze