Wij zijn trotse sponsor van Oranjepark!

Royaal Koningsdag vieren, dat vinden we leuk. En waar kun je dat beter doen dan in het gezellige Dongen, tijdens het Oranjeparkfestival? Daarom sponsoren we ook dit jaar weer dit feestelijke tweedaagse evenement. Bekijk hier de line-up, activiteiten en het kinderprogramma voor deze koninklijke dag.

Kom ook naar het Oranjeparkfestival in Dongen op 26 en 27 april 2024

Mocht je het nog niet kennen: het Oranjeparkfestival is een festival dat jaarlijks speciaal rond Koningsdag georganiseerd wordt door Het Oranje Comité Dongen. Tijdens dit festival treden er livebands op, kun je de vrijmarkt bezoeken en genieten van lekkere hapjes en drankjes met familie en vrienden. Het festival is opgedeeld in verschillende gebieden. Zo is er het hoofdpodium, de festivaltent, het caféplein en de festivalweide. Daarnaast is er voor de allerkleinste Oranjeparkfeestvierders de peuterweide. Hier kan je kleintje lekker knutselen, zingen, spelen in de zandbak, springen op luchtkussens, of zichzelf laten schminken. De vrijmarkt is sinds dit jaar verplaatst naar het verharde deel van het parkeerterrein van het Wilhelminaplein.

Programma 26 april

Op vrijdag 26 april start het festival met een inclusief middagvullend programma. Dit is een programma speciaal voor senioren en mensen met een beperking uit de gemeente Dongen. Vanaf 19.00u starten de livebands, er spelen bekende namen zoals Dongense bigband van de Uitslaopers, STARKOO, Hard to Get, Lisa Louise, Daisy en Claploopers. Het MDM Verhuur Caféplein wordt gehost door Il Garage en Behind the Decks. En houd je van straattheater? Op de Marel festivalweide geeft Moving Fire Arts een sensationele vuurshow!

Programma Koningsdag 27 april

Op Koningsdag start het feestprogramma al om 10.00u met een officiële muzikale opening van Koninklijke Muziekvereniging Dongen. Dit is ook direct de opening van de vrijmarkt  op het Wilhelminaplein. Wil je deelnemen aan de vrijmarkt, dan dien je je vooraf aan te melden via de website van het Oranjeparkfestival. Vanaf 13.45 beginnen de muzikale optredens met EastEnd Brothies, Young Ones Rock On, de Krakers, Kroeta en de Gaskachels, Hot Legs Fifty, the Tibb, Tribute to TOTO, SKUNK,  DJ DaHuge, Robert van Hemert, Hardcore Vibes Band, de Boyband Battles, Tante Joke Karaoke Band, Quiz’M, Romke, Matthijs Koning en Frank Smeekens, G-Style, DJ MnO en Robin G & Maurice. Zeker weten dat alle voetjes van de vloer gaan.

Activiteiten Festivalweide

Op de festivalweide vind je attracties voor jong en oud, zoals een groot gamescherm om met andere gamers tegen en met elkaar te gamen, een speciale plek voor de kleintjes voor voorleesverhalen, een playbackplek en een grote partybus om met zijn allen te feesten.

Vorstelijk genieten met het hele gezin

Laat je verrassen door de spetterende optredens en gezellige activiteiten en kom ook koninklijk genieten op het Oranjeparkfestival. Het beloven twee prachtige dagen vol entertainment te worden, dus komt dat vieren met vrienden en familie! We wensen iedereen veel plezier tijdens het Oranjeparkfestival en wie weet tot ziens!

Team Royal Hedge