truck Binnen 5 dagen thuisbezorgd
leaf Keuze uit ruim 1422 bomen en planten
Filters

Toont alle 4 resultaten

Tuinaccessoires en toebehoren

Bij Royal Hedge verkopen we ook diverse tuinaccessoires en toebehoren. Zo kun je met onze accessoires alle bomen, struiken en planten eenvoudig (ver)planten en onderhouden. Bestel hier jouw accessoires en toebehoren of kom langs in onze kwekerij voor persoonlijk advies.

Leuke en praktische tuinaccessoires

Wil je aan de slag in de tuin? Dan is het prettig om in een keer alle benodigde accessoires bij elkaar te hebben. Zo ben je sneller klaar met je klus en heb je alle juiste tuingereedschappen in huis om onze bomen, struiken en planten in de grond te zetten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een boompaal met boomband om nieuwe bomen goed te geleiden? Of bindbuis om nieuwe takken de goede kant op te laten groeien? Daarnaast is de juiste potgrond en een scherpe snoeischaar onmisbaar voor een perfect vormgegeven tuin. Je kunt onze buitenaccessoires voor in de tuin online bestellen of in onze kwekerij kopen.

haag onderhoud

Toebehoren voor het onderhoud van je tuin

Of je nu voor de voortuin of achtertuin de juiste accessoires en toebehoren zoekt, wij helpen je aan de juiste materialen! We hebben leuke accessoires voor in de tuin en alle essentiële materialen om jouw tuin te laten stralen! Zoek je een specifiek product dat niet in onze webshop staat? Bel ons dan op +31 (0)162- 320177, dan kijken we graag of we dit product op voorraad hebben.